Logo Simplybeauty V1 Tbeoq0.png

PERHATIAN: Khas untuk wanita 30an keatas sahaja

Letih dah cuba macam-macam foundation tapi tak berjaya nak cover parut, jerawat, jeragat dan kulit kusam?

Bukan setakat itu sahaja, bahkan banyak-banyak foundation di luar sana tak tahan lama sehingga 10 jam, senang rosak apabila berpeluh dan bercapuk bila pakai.. berikan peluang kedua pada saat ini..

Adakah anda ada masalah kulit kusam, kering, jeragat dan berminyak?

Dan bolehkah anda berikan peluang kedua untuk dapatkan kulit wajah yang cantik dan yang pasti bakal membuatkan suami anda asyik jeling-jeling kepada anda selepas ini? Lihat result pelanggan kami baru-baru ini di bawah:

Sebelum Selepas
Sebelum Selepas
Sebelum Selepas
Sebelum Selepas

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for our customers. Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

Memperkenalkan

1kotak Zafeshafoundation E1574085471401.png

Zafesha Simply Foundation (Treatment Foundation)

Icons8 Replay 10.png

Tahan Lebih 10 jam

Memang sesuai la untuk yang bekerja. Dari pergi kerja sampai balik dari kerja, puan masih maintain cantik.

Icons8 Face Powder.png

Turut MERAWAT Kulit

Mana nak cari foundation 2 in 1 puan. Bukan setakat mencantikkan, tapi merawat. Sebab itu 95% masalah kulit seperti jeragat boleh selesa

Icons8 Smiling Face With Heart.png

Calit-Calit Terus GLOWING

Tak perlu tunggu lama dah. Calit jer terus glowing. Bukan setakat glowing, tapi buat kulit nampak lebih cerah & gebu.

Icons8 Cleansing.png

SENANG Tanggal

Baru la senang nak ambil wudhu. Tak la balik kerja penat-penat nak bersungguh tanggal makeup. Basuh je setel.

Icons8 Cleansing.png

Paling Best, TAK BERCAPUK

Jadi, jangan takut kalau berpeluh. Memang tak bercapuk. Baru la maintain cantik tanpa perlu rimas-rimas lagi.

Icons8 Nui2.png

Guna JARI Pun Boleh

Kan dah kata Zafesha ni special. Tak perlu brush. Guna jari pun boleh. Calit-calit dan ratakan jer terus glowing, cerah, dan gebu

Berapa harga? Ada Harga promo ke?

4 Zafesha Simply Foundation.png
Harga Biasa
Harga Promo

Harga Asal

RM 129 90
Semenanjung
  • Jaminan Pulangan Wang
  • Bantuan WhatsApp 24/7
  • Percuma Postage
Popular

Harga Asal

RM 134 90
Sabah & Sarawak
  • Jaminan Pulangan Wang
  • Bantuan WhatsApp 24/7
  • Percuma Postage

Cara penggunaan berkesan?

Zafesha Simply Foundation

Cara 03.png

Langkah 1

Calitkan pada wajah (dahi, hidung, pipi dan dagu)

Cara 02.png

Langkah 2

Sapu rata keseluruh wajah mengikut arah bulu roma muka

Cara 01.png

Langkah 3

Tepukkan wajah anda dengan manja

Icons8 New.png

Take Note!

Untuk hasil yang lebih kemas dan cantik, pastikan calitan krim pada muka adalah NIPIS

Tunggu! Saya Belum Habis Lagi

Jika anda order sekarang, saya akan beri 7 bonus bernilai RM288 secara PERCUMA.

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.

Manfaat Keahlian Zafesha Foundation.jpg

BONUS #1 - PERCUMA Kad Keahlian Seumur Hidup

Dengan kad keahlian, puan layak untuk dapat banyak keistimewaan. Paling best, repeat order dengan harga diskaun.

Face Mask Zs Foundation Savee.jpeg

BONUS #2 - PERCUMA Face Mask

Untuk kesan yang lebih baik, kami berikan PERCUMA face mask. Baru bersih wajah dari segala kuman. Khasiat & vitamin dari Zafesha Foundation lebih cepat & mudah meresap. Baru la, dapat nampak hasil yang baik dengan cepat.

Voucher Zafesha.png

BONUS #3 - PERCUMA Zafesha Voucher

Kami hargai setiap pelanggan tak kira siapa dan dengan siapa anda beli. Anda boleh gunakan voucher yang sama untuk membeli berulang kali, lagi banyak anda beli, sebenarnya anda lagi untung sebab anda ada voucher diskaun ini.

Neura Zafesha.png

BONUS #4 - PERCUMA Neura Lemon Detox*

Ini adalah produk HOT yang kita jual tahun lepas, hampir 30,000 botol terjual. Produk ni bantu untuk dapatkan saiz badan yang ideal dan boleh bantu untuk fungsi 'detox'. Kami dah ada banyak 'proven' testimoni customer.

Travelkit Zafesha.png

BONUS #5 - PERCUMA Zafesha Simply Travel Kit*

Limited Edition! Ini hanya keluar waktu nak raya sahaja. Stok kali ni kita buat sangat sedikit, dalam Travel Kit ini akan ada Zafesha Hand Mirror, Zafesha Mini Lipcream dan yang terbaru Zafesha Turbo Serum**

Sampulduitraya Zafesha.png

BONUS #6 - PERCUMA Zafesha Sampul Duit Raya

Eksklusif sempena Raya tahun ini dengan design yang direka khas oleh designer kami, pasti membuatkan raya anda meriah dengan kehadiran samput duit raya yang baru daripada Zafesha Simply. Hulurkan duit raya dengan ceria tahun ini!

Bag Zafesha.png

BONUS #7 - PERCUMA Zafesha Exclusive Paper Bag**

Dengan rekabentuk yang serba moden dan cantik menawan, anda boleh berbangga apabila menggunakan Zafesha Exclusive Paper Bag membawa barang-barang keperluan anda setiap hari ke mana sahaja. Tahan lasak!

Nota: *Sah untuk pembelian 3 kotak dan **Sah untuk pembelian 4 kotak keatas sahaja.

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal.

Jaminan Wang Dikembalikan.png

Kami sangat yakin Zafesha Simply Foundation mampu menolong untuk merawat dan mencantikkan kulit muka. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik dan cerah secara ‘natural’.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

Bertindak Sekarang Sebelum .

Jika anda berminat untuk mendapatkan diskaun sehingga RM320 dan 7 bonus yang bernilai RM288 ini, sila klik button WHATSAPP di bawah untuk cara pembayaran.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM320 dan tiada bonus akan diberikan.

Arrow Red 3.gif

Benarkah Zafesha Simply Foundation ini berkesan? Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas..

5stars Free Img.png
"Jeragat akak makin berkurang, puas hati sangat ZS Foundation ni"
Bibiana Zsfoundation.png
Kak Bibiana
"Wajah dah makin cantik sejak guna ZS Foundation"
Hanita Zsfoundation Testimoni E1574424636114.png
Puan Hanita
"Baru 12 hari guna ZS, Kulit jadi halus, pori mengecil & jeragat berkurang"
Nora Zsfoundation Pengguna.png
Kak Nora

Promosi akan tamat lagi

Jam
Minit
Saat
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!