PERHATIAN: Khas untuk wanita 30an keatas sahaja

Letih dah cuba macam-macam foundation tapi tak berjaya nak cover parut, jerawat, jeragat dan kulit kusam?

Bukan setakat itu sahaja, bahkan banyak-banyak foundation di luar sana tak tahan lama sehingga 10 jam, senang rosak apabila berpeluh dan bercapuk bila pakai.. berikan peluang kedua pada saat ini..

Adakah anda ada masalah kulit kusam, kering, jeragat dan berminyak?

Dan bolehkah anda berikan peluang kedua untuk dapatkan kulit wajah yang cantik dan yang pasti bakal membuatkan suami anda asyik jeling-jeling kepada anda selepas ini? Lihat result pelanggan kami baru-baru ini di bawah:

Sebelum Selepas
Sebelum Selepas
Sebelum Selepas
Sebelum Selepas

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for our customers. Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary.

Memperkenalkan

1kotak Zafeshafoundation

Zafesha Simply Foundation (Treatment Foundation)

Tahan Lebih 10 jam

Memang sesuai la untuk yang bekerja. Dari pergi kerja sampai balik dari kerja, puan masih maintain cantik.

Turut MERAWAT Kulit

Mana nak cari foundation 2 in 1 puan. Bukan setakat mencantikkan, tapi merawat. Sebab itu 95% masalah kulit seperti jeragat boleh selesa

Calit-Calit Terus GLOWING

Tak perlu tunggu lama dah. Calit jer terus glowing. Bukan setakat glowing, tapi buat kulit nampak lebih cerah & gebu.

SENANG Tanggal

Baru la senang nak ambil wudhu. Tak la balik kerja penat-penat nak bersungguh tanggal makeup. Basuh je setel.

Paling Best, TAK BERCAPUK

Jadi, jangan takut kalau berpeluh. Memang tak bercapuk. Baru la maintain cantik tanpa perlu rimas-rimas lagi.

Guna JARI Pun Boleh

Kan dah kata Zafesha ni special. Tak perlu brush. Guna jari pun boleh. Calit-calit dan ratakan jer terus glowing, cerah, dan gebu

Berapa harga? Ada Harga promo ke?

Harga Biasa
Harga Promo

Harga Asal

RM 129 90
Semenanjung
  • Jaminan Pulangan Wang
  • Bantuan WhatsApp 24/7
  • Percuma Postage
Popular

Harga Asal

RM 134 90
Sabah & Sarawak
  • Jaminan Pulangan Wang
  • Bantuan WhatsApp 24/7
  • Percuma Postage

Cara penggunaan berkesan?

Zafesha Simply Foundation

Langkah 1

Calitkan pada wajah (dahi, hidung, pipi dan dagu)

Langkah 2

Sapu rata keseluruh wajah mengikut arah bulu roma muka

Langkah 3

Tepukkan wajah anda dengan manja

Take Note!

Untuk hasil yang lebih kemas dan cantik, pastikan calitan krim pada muka adalah NIPIS

Tunggu! Saya Belum Habis Lagi

Jika anda order sekarang, saya akan beri 7 bonus bernilai RM288 secara PERCUMA.

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.

BONUS #1 - PERCUMA Kad Keahlian Seumur Hidup

Dengan kad keahlian, puan layak untuk dapat banyak keistimewaan. Paling best, repeat order dengan harga diskaun.

BONUS #2 - PERCUMA Face Mask

Untuk kesan yang lebih baik, kami berikan PERCUMA face mask. Baru bersih wajah dari segala kuman. Khasiat & vitamin dari Zafesha Foundation lebih cepat & mudah meresap. Baru la, dapat nampak hasil yang baik dengan cepat.

BONUS #3 - PERCUMA Zafesha Voucher

Kami hargai setiap pelanggan tak kira siapa dan dengan siapa anda beli. Anda boleh gunakan voucher yang sama untuk membeli berulang kali, lagi banyak anda beli, sebenarnya anda lagi untung sebab anda ada voucher diskaun ini.

BONUS #4 - PERCUMA Neura Lemon Detox*

Ini adalah produk HOT yang kita jual tahun lepas, hampir 30,000 botol terjual. Produk ni bantu untuk dapatkan saiz badan yang ideal dan boleh bantu untuk fungsi 'detox'. Kami dah ada banyak 'proven' testimoni customer.

BONUS #5 - PERCUMA Zafesha Simply Travel Kit*

Limited Edition! Ini hanya keluar waktu nak raya sahaja. Stok kali ni kita buat sangat sedikit, dalam Travel Kit ini akan ada Zafesha Hand Mirror, Zafesha Mini Lipcream dan yang terbaru Zafesha Turbo Serum**

BONUS #6 - PERCUMA Zafesha Sampul Duit Raya

Eksklusif sempena Raya tahun ini dengan design yang direka khas oleh designer kami, pasti membuatkan raya anda meriah dengan kehadiran samput duit raya yang baru daripada Zafesha Simply. Hulurkan duit raya dengan ceria tahun ini!

BONUS #7 - PERCUMA Zafesha Exclusive Paper Bag**

Dengan rekabentuk yang serba moden dan cantik menawan, anda boleh berbangga apabila menggunakan Zafesha Exclusive Paper Bag membawa barang-barang keperluan anda setiap hari ke mana sahaja. Tahan lasak!

Nota: *Sah untuk pembelian 3 kotak dan **Sah untuk pembelian 4 kotak keatas sahaja.

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin Zafesha Simply Foundation mampu menolong untuk merawat dan mencantikkan kulit muka. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik dan cerah secara ‘natural’.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

Bertindak Sekarang Sebelum .

Jika anda berminat untuk mendapatkan diskaun sehingga RM320 dan 7 bonus yang bernilai RM288 ini, sila klik button WHATSAPP di bawah untuk cara pembayaran.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM320 dan tiada bonus akan diberikan.

Benarkah Zafesha Simply Foundation ini berkesan? Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas..

"Jeragat akak makin berkurang, puas hati sangat ZS Foundation ni"
Kak Bibiana
"Wajah dah makin cantik sejak guna ZS Foundation"
Puan Hanita
"Baru 12 hari guna ZS, Kulit jadi halus, pori mengecil & jeragat berkurang"
Kak Nora

Promosi akan tamat lagi

Jam
Minit
Saat